MALTA DE CAPOEIRAS OPRINDELSE

Foreningen Malta de Capoeira blev grundlagt i 2008. Armando (Pao Doce), Francisco (Chefe), Aluizio (Tuba) og Arkimedes (Nenem) var elever af gruppen Meia Lua Interia i Recife, Brasilien. Vennerne brød med deres oprindelig gruppe, og flere af dem immigrerede til Danmark for at udbrede viden om Capoeira og brasiliansk kultur.

I DAG

I gruppen Malta de Capoeira underviser Pao Doce børn og voksne på Vesterbro og børn i Hørsholm. Chefe underviser perkussion med særligt fokus på Maracatu – en tradition fra Recife.

Nenem er blevet Capoeira mester i byen Olinda i Brasilien. Det er Malta de Capoeiras hovedkvarter og hjerte. Samarbejdet med Mestre Nenem er vigtigt for vores forening. Det er her vores idéer og filosofier grundlægges og vores undervisningsstil udformes.

Mestre Nenem lægger et stort arbejde i at undervise og arbejde med børn og unge i Brasilien. Gennem hans Capoeira undervisning og formidling af livsfilosofi, hjælper han børn og unge med at socialisere og begå sig i det brasilianske samfund. Sådan går børnene en bedre fremtid i møde. Hans arbejde er meget værdsat.

FORMÅL

Malta de Capoeira er en non-profit organisation og åbent for alle. Foreningens formål er at dele og videregive viden om brasiliansk kultur igennem Capoeira.

Capoeira er et fantastisk instrument til social integration fordi sociale klasser bliver elimineret i samværet.

Vi vil gerne bidrage til at styrke det enkelte menneskes personlige karakter ved at vise, hvor værdifuldt den enkeltes bidrag er for gruppen som helhed. Hele vores grundidé er baseret på etik, respekt og frihed – og det vil vi gerne give videre igennem Capoeira.

Herunder kan du se en videooptagelse med folk fra Malta de Capoeira:
Capoeira kamp

Malta de Capoeira - Social Sharing

Del denne side på Facebook ved at klikke på ikonet herunder

Shares